Jätte söt:)

Hehe har vart lite borta från de här, men nu tänkte ja att ja skulle lägga in nåt:) Kolla lite på katsumi å hittade den här nedan:) Jätte söt enligt mig:) Denna kostar endast 390 kr slå till vettja:)



Jobb

Hehe så va ja ute med hunden på en promenad de va skönt:) Å så kom mna hem så började man tänka på att de här är sista dagen på semestern imorrn så börjar ja jobba igen... De känns as surt när ma var vart ledig så länge å ja som säg fram mot sommaren så å så e de slut. Usch:(.... Ja ja man får vara glad att man har ett jobb de finns ju dom som inget har. Å så börjar ja bli sjuk också usch jaja ska väl tänka på sängen snart ska upp tidigt imorrn.. Kram:)


Bli snygg med lugg:)




Är du också sugen på att prova ha lugg, men vågar inte klippa dig för du e rädd för att de ska bli fult å att de då tar en evighet innan luggen växer ut. Då finns lösningen lösluggen:)
Den är lätt att sätta fast med några clips:) Å vips så har du en ny snygg frisyr:)






rare fashion



As snygg klänning från rare fashion

Linser



Ja då har man beställt linser då:) Hehe har aldrig haft de, men hoppas de blir snyggt:) Ja beställde såna här barbie linser e de nån som har provat sånna? d ska tydligen göra så att man får barbie ögon dom ska typ bli störe å så:) De fanns blåa svarta gröna å bruna att välja på ja tog dom blå hehe hoppas mina ögon lysser upp:)



Så här snygga ska dom alltså bli fast ja tog dom blå:)

Fötter e fan inte äckliga!!

Hehe fattar inte dom som tycker att fötter e äckliga... Hehe fötterna e ju typ samma sak som händeran å dom går folk å hälsar med varje dag typ. Nej tack håller man sig inte ren så e dom ju såklart as äckliga men då e ju allt på en äckligt så de e ju inte just bara fötterna som e de då. Då finns de ju faktis andra saker på kroppen som skulle kunna vara äckligare så tänk på de ni hehe.


RSS 2.0