Blondin eller brunett?

Ja satt å funderade på om man kanske skulle färga håret brunt:) hehe ja har vart blond nu i flera år så de skulle vara  kul med en förändring:) Men då e problemet de att ja e så osäker på om ja skulle passa i brunt hår... Ja har egentligen brunt hår från grunden men ja vet inte tänk om man vill vara blond snart igen då.. förstör de då inte hela mitt hår då? Ja kanske typ vill vara blond igen till sommaren e de då nån idee att färga de brunt??:)



Scarlett Johansson tycker ja passar mycket bättre i blont hår:)


Fredag

Hehe gick precis upp nu ja tänk om en vecka så börjar man jobba igen usch... Så va typ smestern slut snart usch så tråkigt asså å ja har typ inte gjort nåt känns de som... Ja ja men va ska man göra idag då? De e fredag så då kanske man borde ta och gå ut:) Hehe eller finns de något annat förslag?? Hehe ja e så ideelös... Nån som har något förslag kan ju skriva de här iallafall:)


Caprice





Ja kollade lite på asos å visst va dom snygga:)

Okej va skulle ni välja?

Att vara as snygg hela livet och lukta apa ellr vara as ful hela livet och lukta blommor??

Människor stör sig så jäkla mycket!

Hehe fattar inte varför nån jäkel ska störa sig på mig.... Vad är problemet? Bara för att jag kommentera ett par skor som jag tyckte va fula på kissies blogg... Hon frågade ju själv om man tyckte att dom va fula eller snygga då får man ju fasiken räkna med att ett par människor tycker att dom va fula också! Jag känner inte människan så ja skulle aldrig kunna säga nåt dumt om na... Man kan bara kommentera va hon skriver å i vissa saker så kanske man håller med å i andra inte. Jag är annars en väldigt trevlig å rolig människa i övrigt så säg ingent innan ni känner mig!!!


Guess



Den här klockan tycker ja e as snygg pris ca 1579 kr

Jag vill ha!!!




Klänning från nelly 249kr




Top från bubbleroom 199kr




Leggings nelly 699kr




top nelly 159kr




Skor bubbleroom 1399 kr

Bmi




Hehe ja va inne på nån sida där man kunnde räkna ut sitt bmi.
Hehe ja va tydligen inte överviktig utan snarae hade ja normalvikt hehe.
Ja menar man vet ju inte hehe;)

vill du också kolla gå in på http://www.bmitest.se

kära ögonbryn

Om du vill få snygga ögonbry. Jag hittade dom här tipsen på nätet de funkar jätte bra:)

  • Använd en bra pincett för att plocka brynen, om du behöver. Ibland räcker det med att bara trimma dem med en liten nagelsax - mer om det längre ner i texten!

  • Borsta ögonbrynshåren så att de ligger snyggt. Rita en kontur med en vit kajalpenna i den form du vill att dina bryn ska ha (se efter så att de är jämna jämfört med varandra). Det är ofta bra att följa den naturliga form ögonbrynen har.

  • Plocka bort de hår som är utanför linjen. Du kanske många gånger har läst att man aldrig ska plocka ovanför brynet, men behövs det, så varför inte? Jag tycker att det är en konstig "regel", jag plockar både ovanför, mellan och under brynen. Ta ett strå i taget, det är lätt att man plockar för mycket! Ryck ut hårstrået i den riktning det växer.

  • Gör det alltför ont, prova att plocka efter duschen då porerna är mer öppna och strået släpper lättare. Är det fortfarande för plågsamt, prova att kyla med en isbit för att bedöva området.

  • Använd en liten ögonbrynskam eller borste, kamma håren uppåt och klipp försiktigt av lite av toppen på de hårstrån som är lite för långa med en liten nagelsax, det ger ett jämnare intryck och gör att stråna blir lättare att hålla på plats.
  • Måla i brynen med en ögonbrynspenna eller färga dom hemma obs ska du färga dom så noppa dom efter annars så riskerar du att de blir en tatuering där du har noppat dom.
  • lycka till:)



    ögonbrynspenna från nelly 49 kr


    pincett från nelly 59 kr


    dagens frukost:)




    Hehe usch ja hatar verkligen söndagar... Hehe så nu siter ja framför datorn igen blä... Å hungrig va ja också när ja gick upp, men självklart så fanns de typ inget å äta så ja fick ta en potatis hehe.


    Ja å danielle igår:)




    Så här fin va ja igår:)


    Ingen utgång idag.. usch:(

    Hehe ja å danielle va på kryssnig igår tills idag:) Hehe vi hade de as kul så de ska vi absolut göra om:) Ja som hade velat gå ut som ikväll, men kom hem så sent å så hademaria ingen lust å gå ut så nu skiter ja i de:( Hehe men de kanske e lika bra med de ja e endå as trött efter nattens roligheter..

    Fynda på nellys slut rea!!!



    Super snygg klänning från rare fashion nu endast 199 kr



    Skor endast 199 kr



    Väska 109 kr


    Örhängen 175 kr


    Kvällsfika:)

    hehe satt precis med hunden å fika vi käkade lite chips mm va gott de va:) Hon e ju så gullig när hon äter min lilla bebis:) mitt i allt så kom min syrra å skrek åt mig att chips va farligt för hundar.... Ja inte vet ja, men ja ville ju bara vara snäll mot bebisen... Hehe men sen sa annica att de inte gjorde så mycket, men att de kanske inte va de bästa man kan ge dom så nu ska ja tänka på de:)



    Bla





    Hehe fan va lång dagen har vart då.. Ja har inte alls mått bra... hehe tidigare idag så va ja nere på sta´n träffade syrran så vi gick ut å åt:) Hehe fan va kul ja hade de igår då va ute då as kul ju:) Imorrn så blir de kryssning längtar som fan:)
     

    sko på nelly

    <div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=fTe43CwxRmqjX2GQqyKibKT7IZzmLnhr6CkxCUiS8M2SD9gruoQL#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/fTe43CwxRmqjX2GQqyKibKT7IZzmLnhr6CkxCUiS8M2SD9gruoQL.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=fTe43CwxRmqjX2GQqyKibKT7IZzmLnhr6CkxCUiS8M2SD9gruoQL#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp

    sådär så har man fixat en sko också gå in å rösta vettja:)

    utgång igår

    Hehe ja maria anna therese å sandra va ute igår:) Först så va vi hemma hos Therese sen så gick vi till trädgården därefter så drog ja å maria till teatern:) Dom andra gick hem dom hehe att man e så sugen på å sova de fattar ja inte.. Hehe men å andra sidan så skulle anna å therese jobba som idag surt för dom blä... Ja hade då inte orkat gjort de idag ja va så trött här på morgonen. En sak va iallafall säkert att kul som fan had ja de igår iallafall:)


    dress of the day på bubbleroom

    Hehe va inne på bubbleroom precis dom har ju sån här dress of the day. å då får man köpa klänningen för endast 149 kr just denna dag, men grejen e den att just denna klänning har vart de några gånger i sommar redan fattar inte varför dom inte tar nya klänningar istället för samma... hehe lite kul:)


    Sladden blä...

    Fan vart så irriterad för en stund sen swå funkade inte internet... då hade willmah ätit på sladden, men så kom ja på att man kanske kunnde tejpa ihop skiten hehe å då funkade de:) Fan va duktig ja kännde mig:)


    Kryssning:)



    Japp då har man bokat kryssningen till helgen:) hehe vi kollade först på nätet å där stod de att en e hytt skulle kosta 160 kr, men så tänkte ja att ja ringer dom å bokar istället å hör på asså då säger människan i luren att de skulle kosta 650 kr alltså 490 kr mer. Ja tyckte att de värkade kostigt å sa att de stod att de kostade 160 på deras sida då säger människan ja men asså de gäller bara om du bokar på nätet. hehe tänk dom som inte ar dator dom ska alltså få betala mycket mer en en som har dator as skumt tycker ja. Så vi bokade sen på nätet. Hehe men då hade man slösat as mycket pengar på å sitta å snacka med människan. Hehe men men nu har vi bokat iallafall så nu blir de av. Fan va kul vi kommer å ha de då:)




    Hehe danielle å ja ser fram mot kryssningen:)

    Nelly

    Hehe va inne på nelly precis ett ut av mina favorit ställen å köpa kläder på på nätet:)
    Såg att en klänning som ja köpte innan midsommar fanns kvar.
    1: Den sitter as snyggt på
    2: Kolla priset nästan gratis:)
    Hehe man behöver inte säga så mycket mer:)


    Denna klänning tycker jag är as snygg:) Den blir din för endast 399 kr finns också i svart och rosa:)


    Trött...

    så e man vaken igen:) e as trött idag de vart inte så mycket att sova ihelgen. va ute på ön i fredags ja å annica skulle sola lite men tro de eller ej solen försvan när vi kom så de va rätt så tråkigt. hade ju annars vart lite kul om man vart lite brun nu när man är ledig men typiskt då att man alltid ska ha otur. hehe men skulle iallafall sova där fredag till lördag men ja sov ingenting så vid 3 på natten så åkte ja hem istället. jag kom väl hem där innan 4a men då va ja så trött så att ja ej kunnde sova nåt blä.. Å ja som skulle ut på lördagen så ja va as trött igår men när man fick i sig lite dricka så vaknade man snart till endå:) Sen så kom vi väl hem här inatt vid 4a typ ja somade direkt, men så va helen uppe tidigt som fan idag så vaknade väl vid 9 hehe men ibland så blir de så att man inte sover så mycket, men va gör de ja e ju endå ledig:) Så va ska man göra idag då? Ja ja vet faktis inte. maria var förbi här en stund men hon åkte typ precis så de blir väl att bara ta de lungt. Skönt de också känner ja:) Kram:)

    Kryssning



    Ååå ja sitter å kollar på silja line å skulle vilja åka på en sån kryssning som nästa helg:) men måste först tjata på andra så att ja får me nån skulle vara as kul:) åkte sånt jätte mycket förut men nu var det ett tag sen. hehe så har man lite tur så bokar vi nåt imorrn tror ja:)


    Så här har ja tänkt:)

    Här tänkte skriva lite om mig själv och om kläder å smink å såt tänkte ja sen så får vi se hur de blir med de:)


    RSS 2.0