kära ögonbryn

Om du vill få snygga ögonbry. Jag hittade dom här tipsen på nätet de funkar jätte bra:)

  • Använd en bra pincett för att plocka brynen, om du behöver. Ibland räcker det med att bara trimma dem med en liten nagelsax - mer om det längre ner i texten!

  • Borsta ögonbrynshåren så att de ligger snyggt. Rita en kontur med en vit kajalpenna i den form du vill att dina bryn ska ha (se efter så att de är jämna jämfört med varandra). Det är ofta bra att följa den naturliga form ögonbrynen har.

  • Plocka bort de hår som är utanför linjen. Du kanske många gånger har läst att man aldrig ska plocka ovanför brynet, men behövs det, så varför inte? Jag tycker att det är en konstig "regel", jag plockar både ovanför, mellan och under brynen. Ta ett strå i taget, det är lätt att man plockar för mycket! Ryck ut hårstrået i den riktning det växer.

  • Gör det alltför ont, prova att plocka efter duschen då porerna är mer öppna och strået släpper lättare. Är det fortfarande för plågsamt, prova att kyla med en isbit för att bedöva området.

  • Använd en liten ögonbrynskam eller borste, kamma håren uppåt och klipp försiktigt av lite av toppen på de hårstrån som är lite för långa med en liten nagelsax, det ger ett jämnare intryck och gör att stråna blir lättare att hålla på plats.
  • Måla i brynen med en ögonbrynspenna eller färga dom hemma obs ska du färga dom så noppa dom efter annars så riskerar du att de blir en tatuering där du har noppat dom.
  • lycka till:)



    ögonbrynspenna från nelly 49 kr


    pincett från nelly 59 kr


    Kommentarer
    Postat av: josefin

    hej :)

    HUR E DET MED DIG ???

    2010-08-04 @ 15:11:57
    URL: http://joooi.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0